Event Manager

Voor zowel klein- als grootschalige, zakelijk of particuliere evenementen ben ik beschikbaar: alleen, met een team of samen met u.

logo

Juliette Events is in 2013 opgericht voor het organiseren van evenementen op maat gemaakt. Elk evenement heeft zijn eigen verhaal, wat het organiseren van evenementen bijzonder maakt. Graag ga ik eerst een gesprek aan om te kunnen visualiseren wat de wensen zijn. Vervolgens zal ik een conceptversie maken van het evenement en deze pitchen. 

Diversiteit, creativiteit en originaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik hou ervan om concepten te bedenken en uit te werken, dit is dan ook mijn specialiteit. ‘Kan niet’ en ‘onmogelijk’ zijn begrippen die niet in mijn woordenboek voorkomen.

Voor mij is het belangrijk dat zowel de bezoekers als de klant tevreden zijn. Na het evenement vindt er altijd een evaluatie plaats met alle betrokken partijen.

Naast dat u mij kan inhuren als eventmanager, kan ik ook de functies van planner, social media manager en acquisiteur vervullen.

Koningsdag 2021