Event Manager

Juliette Events is in 2013 opgericht, voor het organiseren van evenementen op maat gemaakt. Elk evenement heeft zijn eigen verhaal, wat het organiseren van evenementen bijzonder maakt. Graag ga ik eerst een gesprek aan om te kunnen visualiseren wat mijn klanten willen. Vervolgens zal ik met een uitgebreid stappenplan het evenement onder woorden en beelden brengen.

logoVoor zowel kleine als grote evenementen ben ik beschikbaar: alleen, met een team of samen met u.

Diversiteit en creativiteit staan bij mij hoog in het vandaal. Ik hou ervan om concepten te bedenken en uit te werken, dit is dan ook mijn specialiteit. ‘Kan niet’ en ‘onmogelijk’ zijn begrippen die niet samen gaan met Juliette Events. Ik probeer altijd zo origineel mogelijk te blijven, door steeds een concept opnieuw uit te vinden. Door in gesprek te gaan met mijn partners en ervaring op te doen bij diverse evenementen. Voor mij is het net zo belangrijk dat zowel de bezoekers als de klanten tevreden zijn. Na het evenement vindt er altijd een evaluatie plaats met alle partijen.

Naast dat u mij kan inhuren als eventmanager, kan ik ook de functies van planner, social media manager en acquisitie vervullen.