Kinderlessen (hoopdance, peutergym en kleuterdans)

Nieuw:

Er komen twee nieuwe HoopKids locaties bij in Barendrecht en in Rotterdam!

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk!

Kleuterdans
Elke woensdag bij David Lloyd Capelle aan den IJssel van 15:00 – 15:45 uur.

 

 

 

Peutergym in samenwerking met Atomium ’61

Op vrijdag hebben we de Stuiterballen

Samen met een ouder of verzorger ontdekken de kinderen hun fysieke mogelijkheden. Lopen, springen, huppen, kruipen, rollen, draaien, balanceren, enzovoort. De opdrachten worden verwerkt in een spelvorm of in een parcourtje.

Locatie: Sparrendaal 91, Rotterdam

Leeftijd: 2-4 jaar
Iedere vrijdag van 9.45u – 10.30u (behalve de schoolvakanties)

Men kan er voor kiezen het kind lid te maken van de vereniging voor 12,= per maand. Het kind is dan aanvullend verzekerd voor ongelukjes tijdens, voor en na het sporten.  Opzeggen kan per 1 januari, per 1 juli of per de maand dat het kind naar de basisschool gaat. Of men kan er voor kiezen per losse les te betalen á  4,= per keer.

Een keer gratis mee komen doen om te zien of het kind het leuk vindt mag altijd.

Opgeven kan bij Marijke Bohnen: recreatiesportatomium61@gmail.com of bel /app haar op 06-48230585.  Gewoon een keer langskomen op de vrijdagmorgen kan natuurlijk ook 🙂

Peutergym

 

Wat leer je?
Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van een dansverhaal (thema) met muziek en verschillende attributen. Herhaling van de bewegingen is belangrijk voor de motorische- en geestelijke ontwikkeling van kinderen. Ze vinden dit leuk! Peuterdans stimuleert o.a. spraak- en taalontwikkeling, fijne en grove motoriek, geheugen en concentratie. Verlegen kinderen leren zich meer te uiten, actieve kinderen leren te wachten op hun beurt. Elke ouder zal nagenieten van het kind dat thuis het geleerde vol enthousiasme nog een keer laat zien en horen.