Kinderlessen (hoopdance, peutergym en kleuterdans)

Let op vanaf september 2019 beginnen de kinderlessen weer. 

 

Hoopkids club op de Vrijdag

Deze lessen zijn speciaal voor kinderen van groep 3 t/m 8.

Adres: Sporthal Nieuwe Persoonshal, Persoonsdam 139 -142 Rotterdam

Kosten:

De eerste les is gratis. Een schooljaar is € 190 of per kwartaal €47,50 . Juul’s Hoop Vibes werkt samen met Jeugdcultuurfonds. https://schoolsportvereniging.nl/jeugdfonds.html

 

Peutergym in samenwerking met Atomium ’61

Op vrijdag hebben we de Stuiterballen

Deze lessen starten weer vanaf 7 september 2019

Samen met een ouder of verzorger ontdekken de kinderen hun fysieke mogelijkheden. Lopen, springen, huppen, kruipen, rollen, draaien, balanceren, enzovoort. De opdrachten worden verwerkt in een spelvorm of in een parcourtje.

Locatie: Sparrendaal 91, Rotterdam

Leeftijd: 2-4 jaar
Iedere vrijdag van 9.45u – 10.30u (behalve de schoolvakanties)

Men kan er voor kiezen het kind lid te maken van de vereniging voor 12,= per maand. Het kind is dan aanvullend verzekerd voor ongelukjes tijdens, voor en na het sporten.  Opzeggen kan per 1 januari, per 1 juli of per de maand dat het kind naar de basisschool gaat. Of men kan er voor kiezen per losse les te betalen á  4,= per keer.

Een keer gratis mee komen doen om te zien of het kind het leuk vindt mag altijd.

Opgeven kan bij Marijke Bohnen: recreatiesportatomium61@gmail.com of bel /app haar op 06-48230585.  Gewoon een keer langskomen op de vrijdagmorgen kan natuurlijk ook ?

De Stuiterballen (peutergym)

 

 
Wat leer je?
Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van een dansverhaal (thema) met muziek en verschillende attributen. Herhaling van de bewegingen is belangrijk voor de motorische- en geestelijke ontwikkeling van kinderen. Ze vinden dit leuk! Peuterdans stimuleert o.a. spraak- en taalontwikkeling, fijne en grove motoriek, geheugen en concentratie. Verlegen kinderen leren zich meer te uiten, actieve kinderen leren te wachten op hun beurt. Elke ouder zal nagenieten van het kind dat thuis het geleerde vol enthousiasme nog een keer laat zien en horen.