Hoopjam ala Juul’s-jam

Opgelet! Nieuw!

Zoals eerder is aangegeven zijn de laatste hoepellessen gegeven tot eind juli!

Inmiddels ben ik 28 weken zwanger en is zelf fanatiek mee hoepelen niet meer mogelijk. Om het hoepelseizoen af te sluiten heb ik het volgende bedacht. De laatste twee woensdagavond lessen van augustus is er een hoopjam ala Juul’s-jam?

Net als bij een normale les ben ik erbij, verzorg ik de hoepels, muziek en geef ik instructies zonder zelf te hoepelen. Omdat het nieuw is zijn deze twee lessen gratis. Tenzij je zelf een vrijwillige donatie wilt doen natuurlijk. Opgeven is nog wel verplicht zodat ik weet waarop ik kan rekenen.

Even voor de zekerheid al mijn andere werkzaamheden zoals gymjuf, kookjuf, leesjuf lopen tot en met 10 oktober. Ook zal de webshop hoepelkopen.nl open blijven!!

Tot Hoops!